Säännöllistä toimintaa kouluikäisille

Varhaisnuorisotyö tarjoaa erilaisia harrastekerhotoimintaa kouluikäisille (7-14-vuotiaat) lapsille. Kerhot kokoontuvat viikottain arki-iltoina ja niitä ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat. Kokoontumispaikkoina ovat seurakunnan toimipaikat Harjunalustan, Metsäkankaan ja Jalkarannan seurakuntakodeilla.

Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikassa. Kerhot alkavat syyskuun alussa ja jatkuvat yleensä äitienpäivään asti, pois lukien koulujen loma-ajat mm. syysloma, joulun aika ja talviloma sekä pääsiäisen ajan hiljainen viikko. Tarkemmat tiedot toiminnastamme saat kysymällä meiltä työntekijöiltä.

Alla luetellun harrastetoiminnan lisäksi Lahden seurakuntien varhaisnuorisotyö järjestää myös leirejä ja retkiä sekä olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Leiri- ja retkitoiminnasta löytyy lisätietoja täältä (leirit)täältä (retket), Kirkonseutu-lehdestä sekä kouluihin syksyllä ja keväällä jaettavista esitteistä.

Harraste-, leiri- ja retkitoiminnan lisäksi seurakuntien varhaiskasvatus tarjoaa myös iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille koulupäivän jälkeen. Lisätietoa iltapäivätoiminnasta löydät täältä.

 

10-synttärit 

Kutsumme vuonna 2024 10-vuotta täyttävät Salpausselän seurakunnan alueella asuvat juhlimaan yhteisiä Kymppisynttäreitä!

Juhlissa luvassa mm. toimintapajoja, sumopainia, kädentaitoja, onnenpyörä, fotobooth, ilmapalloeläimet, ylläriohjelmaa, kakkukestit sekä onnittelupuhe.

Ilmoittaudu mukaan synttäreille 6.10 mennessä TÄSTÄ!

Kerhot

Kerhot on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille lapsille ja niissä on mukana myös seurakunnan kristillinen sanoma. Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu kerhopaikassa. Kerhot ovat maksuttomia.

Kaikissa kerhoissa laulua, leikkiä, askartelua, piirtelyä, pelailua, kokkailua.

 Ajantasaiset tiedot löydät täältä.

 

Kerhonohjaajaksi kerhoihin?

Jos sinulla, rippikoulun käynyt nuori on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana kouluikäisten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää.

Pohjakoulutusta ei tarvita – me koulutamme.

Kerhonohjaaja startti ke 7.8. klo 17 Harjunalustan seurakuntakodilla.

 

 Lisätietoja Salpausselän seurakunnan kerhoista saat nuorisotyönohjaajalta:

Tea Härkönen, puh. 044 7191 427 tai sähköposti [email protected]