MAATA NÄKYVISSÄ -FESTARIT 2024

 

 

Tää on just sulle, joka tykkäät musasta, hyvästä tunnelmasta, tanssimisesta tai fiilistelystä muuten vaan isolla porukalla! Pohjoismaiden suurin kristillisen musiikin tapahtuma kerää 39. kerran Turkuun nuoria kaikkialta Suomesta ja pohjoismaista sekä pitää sisällään Suomen gospelmusan isoimmat nimet (mm. Immanuel, Park 7, PapiPike, Juhani Tikkanen, Kotiinpalaajat ym). Myös Salppuri tekee reissun festareille yhteistyössä Launeen, Joutjärven, Keski-Lahden ja Nastolan seurakuntien kanssa! Festarit järjestetään Turussa Gatorade Centerillä. Lisätietoja festareista löydät www.maatanakyvissa.fi.

Festarireissu maksaa 75 € ja se sisältää matkat Turkuun ja takaisin, bussikyydit Turussa, yhden yön majoituksen Omenahotellissa (max 4hlö huoneissa), festarirannekkeen perjantaille ja lauantaille sekä ateriapaketin. Ateriapakettiin kuuluu perjantaina iltapala sekä lauantaina aamupala, lounas ja iltapala. Voit ostaa myös ruokaa festarialueelta löytyvistä kioskeista omakustanteisesti.

Festareille lähdetään bussilla perjantaina 22.11. klo 13 jälkeen (TARKENTUU LÄHEMPÄNÄ) Salpausselän kirkolta ja palataan samaan paikkaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin klo 03.00 tienoilla. (HUOM! Sovi perjantain iltapäivän poissaoloista opettajien kanssa ja itsellesi turvallinen kyyti yöllä kotiin!) Halutessasi voit tulla kyytiin ja jäädä pois myös Launeen kirkolta sekä Ristinkirkolta. Ilmoitathan tässä tapauksessa asiasta Harrille.

Lisätietoja reissusta saat Harrilta (0447191275, [email protected]). Tarkempi infokirje lähtö- ja paluuaikoineen yms. tulee kaikille ilmoittautuneille lähempänä reissua.

HUOM!! Tapahtuman luonteen vuoksi nuoret liikkuvat pääasiassa itsenäisesti Gatorade Centerillä sekä majoittuvat itsenäisesti omissa huoneissaan Omenahotellissa. Nuorilla ei ole lupaa poistua muualle kaupungille Gatorade Centeriltä tai Omenahotellista tapahtuman/yön aikana. Edellytämmekin nuorilta kykyä toimia itsenäisesti sekä noudattaa annettuja ohjeita. Mahdollisissa ongelmatilanteissa olemme kotiväkeen yhteydessä.

HUOM VOL 2!! SITOVA ILMOITTAUTUMINEN 20.10 MENNESSÄ! Retki joudutaan laskuttamaan vaikka jäisit pois porukasta. Eli jos et pääsekään mukaan niin ainoa vaihtoehto on, että saat tilallesi jonkun toisen lähtijän.

Mukaan festareille mahtuu ensimmäiset neljä täyttä huonetta sukupuolijaot huomioituna.

Ilmoittaudu mukaan tästä